Đề thi HSG tiếng Anh lớp 5 cấp cho tỉnh là một trong những tài liệu học tập tiếng Anh nâng cấp cho trẻ em em. Học tiếng Anh lớp 5 với rất nhiều đề thi giờ đồng hồ Anh cấp cho tỉnh sẽ giúp các em có được những kiến thức tiếng Anh nâng cao, học tập tiếng Anh kết quả hơn.

Bạn đang xem: Đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 5 cấp thành phố


Đề thi HSG giờ đồng hồ Anh lớp 5 cung cấp tỉnh gồm đáp án dưới đó là đề thi giờ Anh lớp 5 năm học tập 2013-2014 cho các em ôn luyện giờ đồng hồ Anh. Đề thi giờ Anh mang lại trẻ em tại baoboitoithuong.com sẽ tiến hành sắp xếp theo từng độ tuổi với từng trình độ chuyên môn tiếng Anh của những cấp lớp không giống nhau. Những em học tiếng Anh trẻ em tại baoboitoithuong.com sẽ sở hữu được được những kiến thức tiếng Anh mới cũng tương tự những tài liệu ôn luyện giờ Anh hiệu quả.

Đề thi HSG giờ Anh lớp 5 cung cấp tỉnh có đáp án

Học giờ đồng hồ Anh lớp 5 với phần đông đề thi tiếng Anh lớp 5 sẽ mang về cho các em những kiến thức tiếng Anh nâng cao, đến trẻ đông đảo dạng bài bác tập tiếng Anh bắt đầu giúp trẻ làm quen với đều đề thi giờ đồng hồ Anh.

*

PHẦN I: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn từ có phần gạch men chân được vạc âm khác so với những từ còn lại

1. A. Books B. Pencils C. Rulers D. Bags

2. A. Read B. Teacher C. Eat D. Ahead

3. A. Tenth B. Math C. Brother D. Theater

4. A. Has B. Name C. Family D. Lamp

5. A. Does B. Watches C. Finishes D. Brushes

6. A. Thành phố B. Fine C. Kind D. Like

7. A. Bottle B. Job C. Movie D. Chocolate

8. A. Son B. Come C. Trang chủ D. Mother

II. Lựa chọn 1 từ không cùng nhóm với các từ còn lại

1. A. Never B. Usually C. Always D. After

2. A. Orange B. Yellow C. Hãng apple D. Blue

3. A. Sing B. Thirsty C. Hungry D. Hot

4. A. Táo khuyết B. Orange C. Milk D. Pear

5. A. Face B. Eye C. Month D. Leg

6. A. You B. Their C. His D. My

7. A. Sunny B. Windy C. Weather D. Rainy

8. A. In B. But C. Of D. Under

III. Chọn lời giải đúng độc nhất vô nhị (A, B, C hoặc D) để xong xuôi các câu sau

1. She ................... Lớn the radio in the morning.

A. Listen B. Watches C. Listens D. Sees

2. My friend ................... English on Monday and Friday.

A. Not have B. Isn't have C. Don't have D. Doesn't have

3. I am ..........., so I don't want lớn eat any more.

A. Hungry B. Thirsty C. Full D. Small

4. Last Sunday we................in the sun, we ẹnjoyed a lot.

A. Had great fun B. Have great fun

C. Have funs D. Had great funs

5. I'm going to lớn the .................... Now. I want khổng lồ buy some bread.

A. Post office B. Drugstore C. Bakery D. Toy store

6. Another word for "table tennis".............................

A. Badminton B. Ping-pong C. Football D. Volleyball

7. The opposite of "weak" is ....................................

A. Thin B. Small C. Strong D. Heavy

8. How............is it from here to lớn Hanoi?

A. Often B. Far C. Many D. Much

9. Where...................you yesterday? I was at home.

A. Was B. Are C. Were D. Is

10. What is the third letter from the end of the English alphabet?

A. X B. Y C. X D. V

11. ................... You like to drink coffee? Yes, please.

A. What B. Would C. Want D. How

12. I often watch football matches..............Star Sports Channel.

A. On B. In C. At D. Of

13. What about ................. To Hue on Sunday?

A. To lớn go B. Go C. Going D. Goes

14. I...............go swimming because I can't swim

A. Often B. Never C. Usually D. Sometimes

15. His mother bought him ........... Uniform yesterday

A. A B. An C. The D. Two

16. The story is so uninteresting, it means that the story is.........................

A. Nice B. Exciting C. Funny D. Boring

17. My school ...... Three floors và my classroom is on the first floor.

A. Have B. Has C. Are D. Is

18. His mother is a doctor. She works in a ......................

A. Hospital B. Post office C. Restaurant D. Cinema

19. He often travels......................car...........................my father.

A. By/ for B. By/ with C. With/ by D. For / by

20. I ask my mother to..............my dog when I am not at home

A. See B. Look after C. Look at D. Take of

IV. Em hãy điền một giới từ phù hợp điền vào nơi trống để chấm dứt các câu sau

1. My father works for a company (1)............... Monday (2) ............... Friday.

2. He lives (3)............................... A house (4) .................. The countryside.

3. Lan is standing near the store và she is waiting (5) ........................ The bus.

4. I agree (6).............. You about that.

5. I have English...............Wednesday and Friday

6. Look (8) ........................ The picture (9) .................... The wall, please!

V. Mang đến dạng đúng của cồn từ trong ngoặc

1. What ( do)...........................your sister doing now ? She ( skip )......................................................

2. There ( be)..................a lot of people at the các buổi tiệc nhỏ last night.

3. Kate (play).....................volleyball every afternoon, but she(play)..........................................badminton now.

4. We should ( vày )..........................morning exercises

5. He (see)................................... A big dragon in his dream.

6. Laura ( be )...............from Canada. She ( speak ).................. English and French. She ( come )......................to Vietnam tomorrow. She ( stay )..................in a hotel in tp hcm City for 3 days. She ( visit ) ............... A lot of places of interest in Viet Nam

7. My brother can ( swim )....................................

8. I prefer (like).......................in a village because it is peaceful.

9. There ( be).......................................... A chair và two tables in the room.

Xem thêm: Jual Arthur Pendragon, Tokoh Utama Dalam Legenda Arthurian, Jual Arthur Pendragon Murah

VI. Hãy viết câu sau bao gồm nghĩa áp dụng từ hoặc đội từ nhắc nhở dưới đây

1. What time / Nga / get / morning?

.....................................................................................................................................

2. You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening

.....................................................................................................................................

3. It is / cool / dry / November /April

.....................................................................................................................................

4. When / it / hot / we / often / go / swim

.....................................................................................................................................

5. Last summer/ Nam/ spent/ holiday/ Singapore/ his family

.....................................................................................................................................

6. I/ want/ robot/ to/ the cleaning/ the cooking

.....................................................................................................................................

7. They/ went/ china / plane / stayed / a hotel

.....................................................................................................................................

8. We / don't/camping/because/we/ have/ tent

.....................................................................................................................................

VII. Điền từ tương thích vào ô trống

Vietnam is in the South- East Asia. It has (1) ________ of beautiful mountains, rivers and beaches. (2) ________ are two long (3) _________ in Vietnam: the Red River in the north and the Mekong River in the (4) _______. The Mekong River is the (5) _______ river in the South- East Asia & of course it is longer (6) _______ the Red River. The Mekong River starts in Tibet and (7) __________ to the Bien Dong. Phanxipang is the highest(8)_______________ in Vietnam. It's 3,143 meters. Vietnam also (9) ___________ many nice beaches such (10)______________ Sam Son, vì Son, Nha Trang, Vung Tau.

VIII. Viết lại hồ hết câu sau làm sao để cho nghĩa không thế đổi bước đầu bằng từ đến sẵn

1. My brother is taller than me.

-> I ...........................................................................................................................................

2. My class had 35 pupils last year.

-> There ...................................................................................................................................

3. Nam giới likes tea.

-> Nam's favorite ......................................................................................................................

4. Let's go fishing.

-> Why don't we ........................................................................................................................

5. The bookstore is behind the bakery.

-> The bakery is ........................................................................................................................

6. Ha walks to school everyday.

-> Ha goes ................................................................................................................................

7. She is Hoa's mother.

-> Hoa .......................................................................................................................................

8. Linda likes chicken.

-> Her favorite ...........................................................................................................................

PHẦN I: NGHE HIỂU

I. Thu xếp thứ từ đúng của tất cả đoạn văn sau:

1. He is hungry

2. He closes the refrigerator

3. It is a package of hot dogs

4. Six hot dogs are in the package

5. He opens the refrigerator

6. He sees a package

7. He takes two hot dogs out of the package

8. He puts the hot dogs on a plate

9. He looks inside the refrigerator

10. He wants something khổng lồ eat

Trả lời ................................................................................................

II. Điền từ thích hợp vào ô trống

She ............(1) the book. It is her ..............(2) book. It has a ................(3) cover. It has .............(4) pages. It has many ..............(5). It ........(6) pictures of many animals. She likes animals. She has ..............(7) cats. She likes her cats.. .........(8) names are Fluffy và Muffy. She ...........(9) them the pictures .........(10) the book.

Đáp án:

PHẦN II: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Lựa chọn từ bao gồm phần gạch chân được vạc âm không giống so với những từ còn lại

1. A 2. D 3. C 4. B 5. A 6. A 7. C 8. C

II. Lựa chọn một từ không cùng nhóm với những từ còn lại

1. D 2. C 3. A 4. C 5. C 6. A 7. C 8. B

III. Chọn câu trả lời đúng duy nhất (A, B, C hoặc D) để hoàn thành các câu sau

1. C 2. D 3. C 4. A 5. C

6. B 7. C 8. B 9. C 10. A

11. B 12. A 13. C 14. B 15. A

16. D 17. B 18. A 19. B 20. B

IV. Em hãy điền một giới từ phù hợp điền vào vị trí trống để kết thúc các câu sau

1. From-to 2. In-in 3. For 4. With 5. On 6. At-on

V. Mang lại dạng đúng của cồn từ trong ngoặc

1. Is-is skipping 2. Are 3. Plays-is playing 4. Bởi vì 5. Saw

6. Is-speaks-will come-will stay-will visit

7. Swim 8. Living/to live 9. Is

VI. Hãy viết câu sau có nghĩa sử dụng từ hoặc team từ lưu ý dưới đây

1. What time does Nga (often) get up in the morning?

2. You can play games in the afternoon but you must vì chưng homework in the evening

3. It is cool and dry from November khổng lồ April

4. When it is hot we pften go swimming

5. Last summer phái mạnh spent (his) holiday in Singapore with his family

6. I want a robot to vì chưng the cleaning and the cooking

7. They went to đài loan trung quốc by plane & stayed in a hotel

8. We don't go camping because we don't have tent

VII. Điền từ thích hợp vào ô trống

1. A lot 2. There 3. Rivers 4. South 5. Longest

6. Than 7. Flows 8. Moutain 9. Has 10. As

VIII. Viết lại đều câu sau làm sao để cho nghĩa không cụ đổi bắt đầu bằng từ mang lại sẵn

1. I am shorter than my brother

2. There were 35 pupils in my class last year

3. Nam's favorite drink is tea

4. Why don't we go fishing?

5. The bakery is in front of the bookstore

6. Ha goes to lớn school on foot everyday

7. Hoa is her daughter

8. Her favorite food is chicken

PHẦN II: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp thứ trường đoản cú đúng của tất cả đoạn văn sau:

5 - 9 - 1 - 10 - 6 - 3 - 4 - 7 - 2 - 8

II. Điền từ tương thích vào ô trống

1. Picks up 2. Favorite 3. Red 4. 52 5. Pictures

6. Has 7. Two 8. Their 9. Shows 10. In

Để hoàn thành tốt phần nhiều đề thi giờ Anh lớp 5, các em yêu cầu học giỏi những kỹ năng tiếng Anh lớp 5 thuộc công tác học giờ Anh thiếu hụt nhi mà nhà trường gửi ra. Các bạn cũng có thể cho các em bài viết liên quan những bài học tiếng Anh lớp 5 theo chuẩn khung tham chiếu Châu Âu trên baoboitoithuong.com nhé!

Bài viết liên quan

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *