Đề 1 thi giờ Anh lớp 4 cuối học kì 2 có đáp ánĐề 4 thi cuối kì 2 lớp 4 môn tiếng Anh gồm đáp ánĐề 7 thi giờ đồng hồ Anh lớp 4 học tập kì 2 bao gồm đáp ánĐề 16 thi học tập kì 2 môn tiếng Anh lớp 4 tất cả file nghe số 4

Đề 1 thi giờ đồng hồ Anh lớp 4 cuối học kì 2 có đáp án

Choose the correct answer:

1. I lượt thích coca cola. It’s my favourite …….(drink/ food/ school)

2. Alan ………coffee. It’s his favourite drink (like/ likes/ liking)

3. Hoang likes bread. It’s …………favourite food. (her/ my/ his)

4. What ………..their favourite food và drink? (am/ is/ are)

5. Sandwich is our ……….food.(like/ likes/ favourite)

Reorder the words.

Bạn đang xem: Đề thi học kì 2 môn tiếng anh lớp 4 có file nghe số 4

1. I/ like/ bears/ don’t.

______________________________________________.

2. You/ want/ some/ Do/ orange juice?

______________________________________________.

3. Every day/ I/ wash/ face/ my.

______________________________________________.

4. Your/ What/ favorite/ is/ color/?

______________________________________________.

5. The school bag/ on/ there is/ a doll.

______________________________________________.

Read & complete the sentence.

My name is Joe. I’m 10 years old. I’m in class 4B. I get up at 6 o’clock., then I go lớn school. I have lunch at 11: 30, and I go home at 4 o’clock in the afternoon. I lượt thích beef và orange juice. My father is a worker. He works in a factory. My mother is a nurse. She works in a hospital. My brother is a student. He is in class 6A. My brother is tall and slim. I’m shorter than him. My parents are young.

1. Joe is _______ years old.

2. Joe ________ at 4 o’clock.

3. Her father is a __________.

4. Her mother works in _____________.

5. Her brother is _______ & ________.

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer:

1. I like coca cola. It’s my favourite …drink….(drink/ food/ school)

2. Alan ……likes…coffee. It’s his favourite drink (like/ likes/ liking)

3. Hoang likes bread. It’s ……his……favourite food. (her/ my/ his)

4. What ……are…..their favourite food and drink? (am/ is/ are)

5. Sandwich is our …favourite…….food.(like/ likes/ favourite)

Reorder the words.

1. I/ like/ bears/ don’t.

____I don’t lượt thích bears.____.

2. You/ want/ some/ Do/ orange juice?

___Do you want some orange juice?_______.

3. Every day/ I/ wash/ face/ my.

___I wash my face every day._______.

4. Your/ What/ favorite/ is/ color/?

___What is your favorite color?_______.

5. The school bag/ on/ there is/ a doll.

___There is a doll on the school bag______.

Read & complete the sentence.

1. Joe is ___ten/ 10____ years old.

2. Joe _____goes home___ at 4 o’clock.

3. Her father is a _____worker_____.

4. Her mother works in _______a hospital______.

5. Her brother is ____tall___ và ____slim____.

Đề 2 thi học tập kì 2 giờ Anh lớp 4 bao gồm đáp án

Write True or False.

Dear Phong, I’m Jack. Yesterday was fun & relaxing. I got up late. In the morning, I cleaned my room. In the afternoon, I watered the flowers in the garden. Then I did my homework. In the evening, I chatted online with my friend Nam. We talked about our favorite films. What did you do yesterday?

1. Jack got up early. …………

2. In the morning, he cleaned the living room. ………………

3. In the afternoon, he worked in the garden. ………………

4. In the evening, he chatted online with his friend Mai. ………………

Choose the odd one out.

1. A. This B. That C. Cheap D. Those

2. A. Scary B. Parrot C. Tiger D. Elephant

3. A. Wonderful B. Weather C. Enormous D. Beautiful

4. A. Would B. Fish C. Rice D. Chicken

Read and match.

1. What time is it?

2. Is she a nurse?

3. Why does he lượt thích monkeys?

4. When is your birthday?

5. Let’s go to lớn the bookshop.

a. It’s in May.

b. That’s a good idea.

c. It’s ten o’clock.

d. Yes, she is.

e. Because they’re funny.

Reorder the words to complete the sentence.

1. A/ time/ It’s/ great.

________________________________________________________.

2. Where/ this/ you/ summer/ going/ are?

________________________________________________________?

3. Homework/ stay/ because/ I/ home/ have to/ at/ do/ I.

________________________________________________________.

4. Is/ Ho đưa ra Minh/ He/ to/ going/ city.

________________________________________________________.

Choose the correct answers.

1. I am …………………. Math exercises now.

A. Do

B. Did

C. Doing

D. Does

2. …………………….. You want to play badminton?

A. Does

B. Do

C. Doing

D. Can

3. There ………………… a lot of students there tomorrow.

A. Will be

B. Are

C. Was

D. Is

4. What ……………………. You vị yesterday?

A. Are

B. Do

C. Does

D. Did

5. How ……………………….. Do you play football?

A. Usually

B. Sometimes

C. Often

D. Always

ĐÁP ÁN

Write True or False.

1 – True; 2 – False; 3 – True; 4 -False;

Choose the odd one out.

1 – cheap; 2 – scary; 3 – weather; 4 – would;

Read & match.

1 – c; 2 – d; 3 – e; 4 – a; 5 – b;

Reorder the words to lớn complete the sentence.

1. It’s a great time.

2. Where are you going this summer?

3. I stay at home because I have to do homework.

4. He is going khổng lồ Ho bỏ ra Minh city.

Choose the correct answers.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – D; 5 – C;

Đề 3 thi học kì 2 lớp 4 môn giờ Anh bao gồm đáp án

*

2. Circle the odd one out

1. A. AnimalB. TigerC. MonkeyD. Elephant
2. A. GreenB. SmallC. RedD. Yellow
3. A. DoctorB. EngineerC. TeacherD. Job
4. A. BreadB. RiceC. HamburgerD. Mineral water
5. A. CinemaB.zooC.supermarketD. Dress
6. A. PenB.stampC.rulerD. Bookshop
7. A. T-shirtB.blouseC.tenD. Shorts
8. A. HowB.whoC.toD. Where

3. Circle the correct answer A, B, C

1. I lượt thích milk very much…………………

A. It’s my favourite food.

B. It’s my favourite drink.

C. It’s my favourite food & drink.

2. I love animals. Let’s go lớn the………

A. Supermarket

B. Post office

C. Zoo

3. ……… bởi you lượt thích tigers?

A. Why

B. Where

C. What

4. What ………….. Is it? – It’s black

A. Animal

B. Colour

C. Stamp

4. Reorder the words lớn make the sentences

1. Monkeys/ because/ they/ like/ I/ can/ swing.

→ ……………………………………………………………..…

2. Eight/ o’clock/ I/school/ to/ go/ at.

→……………………………………………………………..…..

3. Go/ post office/ to/you/want/ to/ why/ the/ do?

→…………………………………………………………….…..?

4. Much/ how/ are/ they?

→…………………………………………………………………?

5. Complete the dialogue .

Teacher – engineer – that – job – who

A: (1)………………..is this?

B: This is my mother.

A: What’s her (2) …………?

B: She’s a (3)……………….

A: Is (4)…………your father?

B: Yes.He’s an (5)………….

6. Look và complete the sentences

*

7. Read và complete

piano; from; goes; friend; likes; like;

This is my new (1)…………. Her name is Lena. She is ten years old. She is (2)………… America. She is a student at Ha Noi International School. She (3)………….. Music very much. She can play the (4)…………..and sing many Vietnamese songs. She (5)………….to the Music Club on Saturday.

ĐÁP ÁN

Bài 2: Circle the odd one out

1. A; 2. B; 3. D; 4. D; 5. D; 6. D; 7. C; 8. C;

Bài 3: Circle the correct answer A, B, C

1. B; 2. C; 3. A; 4. B;

Bài 4: Reorder the words lớn make the sentences

1. Lượt thích monkeys because they can swing.

2. I go khổng lồ school at 8 o’ clock.

3. Why vì you want lớn go to lớn the post office?

4. How much are they?

Bài 5. Complete the dialogue.

1. Who 2. Job 3. Teacher 4. That 5. Engineer

Bài 6. Look and complete the sentences

1. Elephant 2. (the) zoo 3. Chicken – food 4. T- shirts;

Bài 7. Read and complete

1 – friend; 2 – from; 3 – likes; 4 – piano; 5 – goes;

Đề 4 thi cuối kì 2 lớp 4 môn giờ đồng hồ Anh gồm đáp án

Reorder the words to lớn make correct sentences.

1. Field/ works/ ./ the/ He/ in

…………………………………………………………..

2. Like/ I’d/ to/ noodles/ ./ eat

………………………………………………………….

3. Careful/ too/ is/ ./ She/ very

…………………………………………………………

4. Are/ They/ carols/./ Christmas/ sing/ to/ going

………………………………………

Read và match.

AB
1. Would you lượt thích some noodles?A. I like milk
2. What time do you have lunch?B. They are 20.000 dong
3. What’s your favourite drink?C. At 11 0’clock.
4. How much are they?D. Yes, please.

Read & circle the odd one out.

1. Teacher eat engineer student

2. Cinema fish zoo supermarket

3. Jean short skirt school

4. Dance jump book swing

5. Milk chicken black orange juice

Read the text carefully. Write True or False.

At Sunday, Linda often goes for a picnic with her family in the countryside. She wants to lớn relax và enjoy the scenery. She likes playing sports & enjoys taking photographs with her smartphone phone. She likes cooking lunch for her family.

1. She likes taking photographs with her camera.

2. She wants lớn relax và enjoys the scenery in the countryside.

3. She dislikes playing sports và games.

4. Linda has a picnic with her family.

ĐÁP ÁN

Reorder the words lớn make correct sentences.

1 – He works in the field.

2 – I’d lượt thích to eat noodles.

3 – She is very careful, too.

4 – They are going to sing Christmas carols.

Read và match.

1 – D; 2 – C; 3 – A; 4 – B;

Read và circle the odd one out.

1 – eat; 2 – fish; 3 – school; 4 – book; 5 – black;

Read the text carefully. Write True or False.

1 – False; 2 – True; 3 – False; 4 – True;

Đề 5 thi giờ Anh học tập kì 2 lớp 4 gồm đáp án

Choose the correct answer A, B, C or D

1. _________color are the panda? – They are black và white.

A. What

B. How

C. When

D. Where

2. The pink book_________ cheaper than the red one.

A. Is

B. Are

C. Do

D. Does

3. My sister likes chicken _______fish very much

A. Or

B. And

C. But

D. So

4. ___________ to lớn go lớn the bakery with me? – Yes, I’d love to.

A. Would you like

B. Can we go

C. Bởi you like

D. You would like

5. They are in the living room now. They __________ a cartoon.

A. Watch

B. Are watching

C. See

D. Are seeing

6. Are you listening lớn me? – Yes, ___________.

A. I can

B. I have

C. I do

D. I am

Make questions for the underlined parts

1. I likepinkvery much.

___________________________________

2. I want lớn go to lớn the marketto buy some vegetables.

___________________________________

3. It iscool & cloudy.

___________________________________

Read the following text và complete the sentence.

Sam và Frank are good friends. They lượt thích to go lớn the park together. Next Sunday, they are going lớn the park. They are going lớn ride their bikes there. Then they are going to have lunch there. They are going khổng lồ play hide and seek. They don’t like soccer, so they are not going to lớn play football. They are going to come home at 3 p.m.

Read and circle the odd one out.

1. Teacher eat engineer student

2. Cinema fish zoo supermarket

3. Jean short skirt school

4. Dance jump book swing

5. Milk chicken black orange juice

Read the text carefully. Write True or False.

At Sunday, Linda often goes for a picnic with her family in the countryside. She wants to relax & enjoy the scenery. She likes playing sports & enjoys taking photographs with her di động phone. She likes cooking lunch for her family.

1. She likes taking photographs with her camera.

2. She wants khổng lồ relax & enjoys the scenery in the countryside.

3. She dislikes playing sports & games.

Xem thêm: Top Hộp Đựng Cơm Giữ Nhiệt Của Nhật Bản, Hộp Cơm Giữ Nhiệt Nhật Bản

4. Linda has a picnic with her family.

ĐÁP ÁN

Reorder the words to make correct sentences.

1 – He works in the field.

2 – I’d lượt thích to eat noodles.

3 – She is very careful, too.

4 – They are going to lớn sing Christmas carols.

Read và match.

1 – D; 2 – C; 3 – A; 4 – B;

Read and circle the odd one out.

1 – eat; 2 – fish; 3 – school; 4 – book; 5 – black;

Read the text carefully. Write True or False.

1 – False; 2 – True; 3 – False; 4 – True;

Đề 5 thi tiếng Anh học kì 2 lớp 4 bao gồm đáp án

Choose the correct answer A, B, C or D

1. _________color are the panda? – They are black và white.

A. What

B. How

C. When

D. Where

2. The pink book_________ cheaper than the red one.

A. Is

B. Are

C. Do

D. Does

3. My sister likes chicken _______fish very much

A. Or

B. And

C. But

D. So

4. ___________ to go to the bakery with me? – Yes, I’d love to.

A. Would you like

B. Can we go

C. Bởi you like

D. You would like

5. They are in the living room now. They __________ a cartoon.

A. Watch

B. Are watching

C. See

D. Are seeing

6. Are you listening to me? – Yes, ___________.

A. I can

B. I have

C. I do

D. I am

Make questions for the underlined parts

1. I likepinkvery much.

___________________________________

2. I want to go khổng lồ the marketto buy some vegetables.

___________________________________

3. It iscool and cloudy.

___________________________________

Read the following text và complete the sentence.

Sam và Frank are good friends. They like to go khổng lồ the park together. Next Sunday, they are going to lớn the park. They are going khổng lồ ride their bikes there. Then they are going to have lunch there. They are going khổng lồ play hide & seek. They don’t like soccer, so they are not going lớn play football. They are going to come trang chủ at 3 p.m.

1. Sam và _________ are good friends.

2. They are going lớn the park ____________________.

3. They don’t lượt thích __________.

4. They are going khổng lồ play _______________.

5. They are going to lớn ____________ at 3 p.m.

Reorder these words khổng lồ have correct sentences

1. Animals/ has/ zoo/ wonderful/ The/ many/ ./

___________________________________

2. Does/ What/ your/ brother/ do/ ?/

___________________________________

3. You/ Would/ coke/ like/ some/ ?/

___________________________________

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer A, B, C or D

1 – A; 2 – A; 3 – B; 4 – A; 5 – B;

Make questions for the underlined parts

1 – What is your favorite colour?/ What màu sắc do you like?

2 – Why bởi you want lớn go lớn the market?

3 – What is the weather like?

Read the following text and complete the sentence.

1. Sam & ____Frank_____ are good friends.

2. They are going khổng lồ the park ________next Sunday____.

3. They don’t lượt thích ___soccer/ football_______.

4. They are going lớn play _____hide và seek______.

5. They are going to ____come home___ at 3 p.m.

Reorder these words to have correct sentences

1 – The zoo has many wonderful animals.

2 – What does your brother do?

3 – Would you like some coke?

Đề 6 giờ đồng hồ Anh lớp 4 kì 2 có đáp án

Choose the correct answer:

1. I lượt thích orange juice. It’s my favourite …….(drink/ food/ school)

2. Alan ………beef .It’s his favourite food (like/ likes/ liking)

3. Hoang likes bread. It’s …………favourite food. (her/ my/ his)

4. What ………..their favourite food? (am/ is/ are)

5. Hamburger is our ……….food.(like/ likes/ favourite)

Sắp xếp những từ sau thành câu trả chỉnh

1. I/ like/ elephants/ don’t.

______________________________________________.

2. Lien/ want/ some/ Does/ noodles?

______________________________________________?

3. Every day/ I/ wash/ face/ my.

______________________________________________.

4. Your/ What/ favorite/ is/ subject/?

______________________________________________?

Choose the correct answer.

1. Vì chưng you want fish? Yes, I _________.

A. Vày not

B. Do

C. Am

D. Amn’t

2. Can you drink __________? Yes, I can.

A. Táo bị cắn juice

B. Noodles

C. Rice

D. Chicken

3. What’s your favorite color? I lượt thích blue. What _________ you?

A. The

B. About

C. This

D. And

4. Do you lượt thích frogs? ______________, I don’t.

A. No

B. Yes

C. Not

D. And

5. What vì you ___________ ? I want some water.

A. Want

B. Do

C. Like

D. Wants

ĐÁP ÁN

Choose the correct answer:

1 – drink

2 – likes

3 – his

4 – is

5 – favorite

Sắp xếp những từ sau thành câu hoàn chỉnh

1. I/ like/ elephants/ don’t.

___I don’t like elephants________.

2. Lien/ want/ some/ Does/ noodles?

____Does Lien want some noodles________?

3. Every day/ I/ wash/ face/ my.

___I wash my face every day_______.

4. Your/ What/ favorite/ is/ subject/?

____What is your favorite subject__________?

Choose the correct answer.

1 – B; 2 – A; 3 – B; 4 – A; 5 – A;

Đề 7 thi giờ đồng hồ Anh lớp 4 học kì 2 tất cả đáp án

I. Listen & match. There is one example

Click để nghe

*

II. Listen and tick A, B or C. There is one example.

0. Example: A. I want lớn see kangaroos.

B. I want to lớn see zebras.

C. I want khổng lồ see tigers.

1. A. My mum wants some meat for dinner.

B. My mum wants some beef for dinner.

C. My mum wants some fish for dinner.

2. A. The orange T-shirt is seventeen thousand dong.

B. The orange T-shirt is seventy thousand dong.

C. The orange T-shirt is thirty-seven thousand dong.

3. A. It’s 0438 531 605.

B. It’s 0438 531 405.

C. It’s 0438 531 505

4. A. I’m going to Ha Long Bay.

B. I’m going to domain authority Nang.

C. I’m going lớn Nha Trang.

III. Listen and tick the box (V).There is one example

*
*

IV. Odd one out

1. A. StrongerB. FatherC. BrotherD. Teacher
2. A. NovemberB. MarchC. JuneD. Christmas
3. A. FirstB. ChildrenC. SecondD. Third
4. A. MakeB. WatchC. VisitD. Firework
5. A. FlowerB. DecorateC. ClothesD. Money
6. A. WearB. GetC. GoD. Shopping
7. A. ClothesB. CloseC. FlowerD. Floor
8. A. DecemberB. OctoberC. RememberD. November
9. A. WideB. LongC. HighD. Kilometre
10. A. SeasonB. SummerC. WinterD. Spring.
11. A. TennisB. FootballC. MusicD. Badminton.
12. A. SingB. LearnC. TrainD. Play
13. A.headacheB. EaracheC. ToothacheD. Food
14. A. ToB. GoC. OnD. Between

V. Fill in the bank

Part 1: park play Sunday go on prefer

Peter: What are we going to vì chưng this …15………………?

Tom: We’re going khổng lồ 16…………… a picnic.

Peter: Where are you going to lớn go?

Tom: In Hoa Sen …17…………………

Peter: What are we going khổng lồ do?

Tom: We’re going to …18…………… sports.

Peter: Which sports vì chưng you prefer, football or badminton?

Tom: I …19………………… football

Part 2: camera buy countryside friends

Linda & his (20) …………… are going to have a picnic next Sunday. They are going to lớn the (21) ……………….. They are going lớn (22) …………………… some food, fruit and drinks. Linda is going khổng lồ take a (23) …………………. So they are going to take some photos. & they are going lớn have a lot of fun.

VI. Rearrange the sentences

24. The bears/ What/ like/ are/ ? /

……………………………………………………………………………….

25. Animals/ like/ What/ you/ do/ ? /

……………………………………………………………………………….

26. Like/ Peter/ the tigers/ doesn’t/ ./

……………………………………………………………………………….

27. Like/ I/ monkeys/ funny/ are/ because/ they/ ./

…………………………………………………………………….

28. Like/ tigers/ don’t/ because/ I/ they/ scary/ are/ ./

…………………………………………………………………….

29. Do/ like/ Why/ you/ monkeys/ ? /

………………………………………………………………………………

VII. Read the passage then answer the questions

Hi. My name is Minh. Last year I visited my friend. He lives in a small town, about 30 kilometres far from my house. The town is near a beautiful river. It’s about trăng tròn metres wide và we went swimming in the river every day.

30. Who did Minh visit last year?

31. How far is it from Minh’s house khổng lồ the town?

32. How wide is the river?

33. Is the river beautiful?

VIII. Read và answer

34. The elephant is ( big)________ than the cat.

35. The grandfather is ( old) _________ than the grandmother.

IX. Read and answer the questions:

My name is Lina. I live in London. My hobby is shopping. When I am in school, I usually wear uniform. My uniform is a white blouse, long đen skirt jeans & nice belt, a pair of socks and a pair of shoes.

In the summer, I lượt thích to wear a skirt with a T-shirt. I never forget my new sandals, a small handbag và a pair of modern glasses. Oh, I love wearing dresses in summer, too.

In the winter, I put on my brown hat, a read and brown scarf, my coat or a hoodie with some warm gloves.

36. What is her name?

37. Where does she live?

38. What is her hobby?

39. Does she lượt thích wearing jeans in the summer?

40. What does she wear in the winter?

ĐÁP ÁN

I. Listen và match. There is one example

1 – D; 2 – A ; 3 – B; 4 – C;

II. Listen và tick A, B or C. There is one example.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – C;

III. Listen & tick the box (V).There is one example

1 – B; 2 – A; 3 – B; 4 – A;

IV. Odd one out

1 – A; 2 – D; 3 – B; 4 – D; 5 – B;

6 – D; 7 – B; 8 – C; 9 – D; 10 – A;

11 – C; 12 – D; 13 – D; 14 – B;

V. Fill in the bank

Part 1: park play Sunday go on prefer

Peter: What are we going to vị this …15……Sunday…………?

Tom: We’re going khổng lồ 16………go on…… a picnic.

Peter: Where are you going khổng lồ go?

Tom: In Hoa Sen …17………park…………

Peter: What are we going to do?

Tom: We’re going lớn …18……play……… sports.

Peter: Which sports bởi you prefer, football or badminton?

Tom: I …19…………prefer……… football

Part 2: camera buy countryside friends

Linda và his (20) ………friends…… are going khổng lồ have a picnic next Sunday. They are going to the (21) ………countryside……….. They are going to (22) ………buy…………… some food, fruit và drinks. Linda is going khổng lồ take a (23) …………camera………. So they are going lớn take some photos. Và they are going lớn have a lot of fun.

VI. Rearrange the sentences

24 – What are the bears like?

25 – What animals vày you like?

26 – Peter doesn’t like the tigers.

27 – I lượt thích monkeys because they are funny.

28 – I don’t lượt thích the tigers because they are scary.

29 – Why vị you lượt thích monkeys?

VII. Read the passage then answer the questions

30 – He visited his friend last year.

31 – It is about 30 kilometres far from his house.

32 – It is about đôi mươi metres wide.

33 – Yes, it is.

VIII. Read & answer

34. The elephant is ( big)____bigger____ than the cat.

35. The grandfather is ( old) ___older______ than the grandmother.

IX. Read và answer the questions:

36 – Her name is Lina.

37 – She lives in London.

38 – her hobby is shopping.

39 – No, she doesn’t.

40 – She wears her brown hat, a read & brown scarf, her coat or a hoodie with some warm gloves.

Đề 8 giờ đồng hồ Anh lớp 4 học kì 2 có đáp án

PART 1: LISTENING (5pts)

Question 1: Listen & match (1pt)

*

Question 2: Listen & circle (1pt)

*

Question 3: Listen and number (1pt)

*

Question 4: Listen & tick (1pt)

*

Question 5: Listen and complete (1pt)

*

B: It’s 35.000 dong.

PART 2: READING & WRITING (4pts)

Questions 6: Look & read. Put the tick (V) or cross (X) in the box. (1pt)

*

Question 7: Read và answer the questions. (1pt)

*

1. What vị Phong, Nam & Mai like doing?………………………………………………………..

2. What animal does nam giới like?………………………………………………………………

3. What animal does Phong like?…………………………………………………………………….

4. Why does Mai like the giraffes?……………………………………………………………………

Question 8: Complete the sentences (1pt)

*

Question 9: Complete the passage (1pt)

camera buy countryside friends

Linda & his (1)……………………… are going khổng lồ have a picnic next Sunday. They are going to the (2)……………………….. They are going to lớn (3)…………………… some food, fruit and drinks. Linda is going khổng lồ take a (4)…………………………. So they are going to lớn take some photos. & they are going khổng lồ have a lot of fun.

PART 3. SPEAKING (1pt)

1. Listen và repeat 2. Point, ask & answer

3. Listen and bình luận 4. Interview

Đề 9 thi môn tiếng Anh lớp 4 học tập kì 2có đáp án

Part 1. Listening (20′)

Question 1. Listen và number (1pt)

*

Question 2. Listen and color (1pt)

*

Question 3. Listen & draw a line (1pt)

*
*

Question 5. Listen và complete (1pt)

Example: A: What’s your grandfather job?

B: He is afarmer.

1. A: What animal is that?

B: It’s a……………………..

2. A: Where does your father work?

B: He works in a………………………..

3. A: What is………………………..?

B: It is a big festival.

4. A: What’s your favorite drink?

B:………………………….

PART II. READING and WRITING (20’)

Question 6. Look & read. Put a tick or cross in the box as examples (1pt).

Question 7. Read and write ONE suitable word in each gap (1pt).

FAVOURITE ANIMALS

Name likes doesn’t like

Phong giraffes, monkeys zebras, crocodiles, tigers

Mai zebras, rabbits, giraffes bears, elephants

Tuan crocodiles, goldfish, monkeys giraffes, zebras

1. Phong & Mai like …………………..

2. Tuan and Phong don’t like ……………………

3. Mai doesn’t like bear và …………………

4. Tuan likes goldfish , monkeys & ……………………..

Question 8. Look at the pictures. Look at the letters. Write the words. (1 pt)

Question 9. Choose a word & write it next to lớn numbers from 1-4.(1 pt)

Hoi An teacher hospital food and drink doctor camera

This is my father. He is a (0) doctor. He works in a (1)……………….. He is always busy. On theweekend , we often have a picnic to lớn (2) ………………… We often go there by car. I like swimming very much.

We often take a (3) ……………….. Because my father like to take a lot of photos. We also take(4)……………………………., too.

Bài viết liên quan

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *